starline easy cover

Voor (bestaande) zwembaden waarbij gekozen wordt de opwikkelconstructie bovengronds te monteren, biedt Starline u een aluminium behuizing in combinatie met twee vinylster eindkappen aan.

Deze afwerking beschermt de lamellen en motor tegen alle weersomstandigheden. Door het installeren van een optionele zitbankafwerking is de constructie een verlengstuk van uw terras achter uw zwembad!

Easy Cover
De Easy cover is voorzien van solar panelen voor de aandrijving door zonne-energie. Door de zelfstandige solar energiebron is het aanleggen van kabels voor stroomtoevoer niet nodig. Hierdoor is de Roldeck Easy Cover eenvoudig en snel te installeren voor zowel bestaande als nieuwe zwembaden.

starline easycover
starline easycover

Waterdichte tiptoetsen op de steunconsole bedienen het geheugenprogramma van de afdekking zodat de Easy Cover altijd met één druk op de knop netjes tot het juiste eindpunt loopt. Voor extra veiligheid is een sleutelschakelaar ingebouwd aan de zijkant van de steunconsole.

De Roldeck Easy Cover heeft een ruimte accucapaciteit van 20x haar programma (capaciteit is gebaseerd op een bad van 10,00 x 5,00 meter) , echter mocht de accu onverhoopt leeg raken, dan is er nog een aansluiting voor de bijgeleverde acculader voorzien.

De Roldeck Easy Cover is te verkrijgen in combinatie met PVC lamellen wit, blauw, grijs en creme. De HQ lamellen en Proflex lamellen kunnen ook meegeleverd worden.

De vinylster consoles zijn beschikbaar in de kleuren wit, grijs en creme.

Unieke kenmerken:
– Aangedreven door zonne-energie, dus geen kabels nodig
– Snelle en eenvoudige installatie op zowel bestaande als nieuwe baden
– Uitgevoerd met geheugenprogramma; 1x programmeren en het programma loopt met één druk op de knop
– Inclusief sleutelschakelaar voor het veilig afsluiten en waterdichte tiptoetsbediening
– Grote accucapaciteit (20 tot 30 keer programma met volle accu)
– Laadfunctie
– Akoestisch signaal wanneer de accu bijna leeg is

ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');