Zwembad noppenfolie

Een noppenfolie afdekking is de meest goedkope manier om uw bad in de zomer af te dekken.
Deze folie geeft de zonnewarmte door aan het water en kan de temperatuur met 5 graden of meer doen stijgen. Tevens vermindert deze folie het verdampen van het water met 90 procent. Hiermee bespaart u mogelijk honderden euro’s op onderhoud, chemische- en verwarmingkosten.

Een noppenfolieafdekking wordt op het wateroppervlak geplaatst met de noppen naar beneden en met het gladde gedeelte naar boven. De afdekking dient verwijdert te worden bij een langdurige watertemperatuur van 30 graden of hoger en bij een chloorschokbehandeling (geldt overigens voor elke afdekking).

Het is noodzakelijk om de noppenafdekkingen als ze niet in het water liggen te beschermen met een ondoorzichtige beschermhoes. Doet u dit niet dan verkort dit de levensduur van de afdekking aanzienlijk. Of u moet de afdekking in de schaduw (of schuur) leggen; dat kan ook natuurlijk.

Voor zomerafdekkingen is het raadzaam om de afdekking m.b.v. een oprolsysteem op te rollen.
Zomerafdekkingen (zeker de noppenafdekkingen) moet u in de winter vorstvrij bewaren. Doe dit na een grondige reiniging en droging.

Hieronder heeft u een overzicht van de verschillende noppenfolie’s. Door een model te selecteren opent zich een nieuwe pagina met details en prijzen van die betreffende afdekking.

noppenfolie zilver

Noppenfolie zilver

noppenfolie goud

Noppenfolie goud

noppenfolie sol&guard

Noppenfolie Sol&Guard

energy guard geo bubble

Noppenfolie Midnight Blue

intex zwembadafdekking

Noppenfolie Intex

ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');