Aangezien een lamellenafdekking een product is waar wij zeer veel informatie over verschaffen, hebben wij een speciale site gebouwd toegewijd aan de lamellenafdekkingen.

Deze site kunt u bezoeken via www.lamellenafdekkingen.nl.

Wij leveren voornamelijk Starline en Aquadeck lamellen, uiteraard op verzoek ook andere merken. Zo leveren wij ook lamellen van onder andere Aquatop, T&A, Pooltechnics etc. Echter kiezen wij voor Starline en Aquadeck omdat wij in de jaren dat wij dit merk verdelen overtuigd zijn van de prijs/kwaliteit verhouding en de aftersales. Zie ook onderstaande tekst waarom wij er van overtuigd zijn dat Aquadeck zeker een goede keuze qua lamellenafdekkingen is.

aquadeck logoaquadeck logo

U wilt alleen het allerbeste.
Als u een zwembad laat bouwen, wilt u uiteraard topkwaliteit. Dat is logisch. U steekt veel tijd in het maken van plannen. U kiest een vorm die past bij uw huis, uw tuin en uw persoonlijke smaak. En u kiest nauwkeurig de leverancier van uw zwembad. Die hoge eisen stelt u niet zomaar: u wilt straks volop kunnen genieten van een fraai resultaat. Natuurlijk doet u dan ook geen concessies als het gaat om de finishing touch: de afdekking van uw zwembad, de poolcover. U wilt maximaal comfort, gemak en technologie die u nooit in de steek laat. U wilt pure klasse. Dus u wilt een zwembad dat écht af is; dus met een lamellenafdekking.

Betrouwbare voorsprong in techniek

Openen en sluiten: het gaat met een zwembad lamellenafdekking bijna vanzelf. Met één druk op de knop dekt u uw zwembad af of maakt u het weer open voor een frisse duik. Niets gaat zo eenvoudig als een lamellenafdekking.
Een lamellen afdekking is altijd maatwerk. Niet alleen als het gaat om de vorm en de afmetingen, maar ook voor wat betreft het montageprincipe. Een lamellenafdekking is uitgerust met moderne en gebruiksvriendelijke techniek, waarop u dag in, dag uit kunt vertrouwen !

Kwaliteit is ónze kracht
Een Aquadeck lamellenafdekking is synoniem voor kwaliteit. Zo worden voor de bouw van uw lamellenafdekking alleen de beste materialen gebruikt en bieden wij u een keiharde garantie. Bijvoorbeeld RVS materiaal en hoogwaardig kunststof is gemeengoed betreffende de onderdelen van de lamellenafdekking. Bovendien kunt u rekenen op maximale steun en support als het gaat om maatwerk, wensen en ideeën. Uw verwachtingen worden werkelijkheid, dankzij de innovatieve wijze van produceren en de laagdrempelige samenwerking met APP A Perfect Pool. U wilt maatwerk en pure klasse die voldoet aan uw persoonlijke smaak: ook dat vinden wij bij kwaliteit horen.

Maatwerk en korte levertijden
De afdekking kan pas ingemeten worden als uw zwembad bijna of helemaal klaar is. Bij de meeste fabrikanten van zwembadafdekkingen moet u vervolgens zo¹n vijf tot zes weken wachten. Niet bij ons. Continue innovatie bij de fabrikant heeft geresulteerd in de juiste combinatie van techniek en logistiek. Het resultaat: perfect maatwerk met een levertijd van ca. 14 werkdagen (3 werkweken) zodat u snel helemaal kunt genieten van uw zwembad.

Veiligheid: een goed gevoel
De vele economische voordelen zijn niet de enige aspecten die een lamellenafdekking zo bijzonder maken. De fabrikant van onze lamellenafdekkingen heeft een scala aan veiligheidsvoorzieningen op haar systeem toegepast. Een voorbeeld daarvan zijn de lamellen die zijn voorzien van een 3-kamercompartimentering wat het drijfvermogen dusdanig sterk vergroot dat kinderen zonder gevaar van de zwembadafdekking kunnen komen. Daarbij bieden onze lamellenafdekkingen u de keuze voor het mechanisch of elektrisch vergrendelen van de lamellenafdekking. Voorts is het enigszins naar beneden zakken van de lamellen aan de zijkanten te voorkomen door nóg een extra veiligheid in te bouwen zoals de montage van een gedeelte grijpstang vlak onder de lamellenafdekking.