Bekijk deze pagina op de nieuwe APP-website!

Hier vind je alles dat je wilt weten over noppenfolie afdekkingen, de eigenschappen, etc. Inclusief foto’s van baden met noppenfolie bij andere APP klanten.

Intex Afdekkingen en Noppenfolie

intex zwembadafdekking

Een afdekzeil wordt gebruikt om het zwembad te beschermen tegen vuil. Onderstaande afdekkingen zijn steeds groter dan het zwembad zodat ze er rond bevestigd kunnen worden. Het wordt aangetrokken d.m.v. ingeweven touw. In het midden zitten gaatjes om te voorkomen dat er een waterzak op de afdekking komt te liggen; het regenwater komt dus gewoon in uw zwembad terecht maar de bladeren e.d. blijven erop liggen. Bestel de intex afdekkingen simpel op onze webshop.

Intex noppenfolie

Noppenfolie houdt de warmte van het bad vast wanneer er niet in gezwommen wordt. Gemakkelijk in gebruik. Voor het 244 cm bad kan het 305 cm zeil gepakt worden en dan is dit met de hand op maat te knippen. De noppenfolie is eventueel zelf bij te knippen. Mocht u dus een bad hebben met een andere diameter dan de opgegeven maten van Intex, dan kunt u een grotere afdekking nemen en die kleiner maken door bij te knippen. Bestel de intex noppenfolie simpel in de webshop.

ga('set', 'forceSSL', true); ga('send', 'pageview');