Sommige artikelen, voornamelijk accessoires, zijn te bestellen via onze webshop. Indien u een offerte wenst, of een complete afdekking wenst te bestellen kan dat via onderstaande manieren:

1) Door een e-mail te sturen naar info@www.zwembadafdekkingen.nl of via de contactpagina.
Vergeet niet om hierbij uw telefoonnummer te noteren zodat wij eventueel contact met u kunnen opnemen over de levertijd, de betaling of eventuele andere zaken.
2) Per fax via 0165 – 599621.
Ook hierbij uw telefoonnummer noteren a.u.b.
3) Telefonisch via 0165 – 393913.
Op dit nummer zijn wij telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.30 tot 17.00, op vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur. Let op; wij zijn enkel van maart tot en met augustus geopend op zaterdag.
4) Door bij ons langs te komen (zie openingstijden onder kopje “Contact”).

Verzendkosten
De kosten van levering zijn voor kosten van de klant, tenzij anders aangegeven.
Over de hoogte hiervan kunt u contact met ons opnemen (Reken op ongeveer €35,00 voor een noppenfolie afdekking van 8 x 4 meter).
Voor lamellenafdekkingen, foamafdekkingen en vierseizoenenafdekkingen gelden andere tarieven.
Informeer hiernaar bij u bestelling.
Uiteraard kunt u het ook altijd bij ons ophalen te Roosendaal. Wel is het zo dat voor bepaalde afdekkingen (waaronder 4 seizoenen afdekkingen) altijd verzendkosten in rekening worden gebracht daar deze vanuit Frankrijk geleverd worden. Enkel bij afhaal in Frankrijk komen deze verzendkosten te vervallen.

Voorradigheid/levertijd
De standaard prodcuten zijn meestal voorradig. Mocht u een standaard product wensen af te halen informeer dan wel vooraf naar de actuele voorraad. Folies welke op maat moeten worden gemaakt hebben gemiddeld genomen een levertijd van 3 weken na ontvangst aanbetaling.

Betalen
Betalen kan ook op een divers aantal mogelijkheden.
1) Vooraf op rekening. Nadat het geld bij ons is ontvangen worden de artikelen u z.s.m. toegestuurd cq. wordt de opdracht bij de fabriek afgegeven en de bestelde afdekking in productie gezet.
Naast de eventuele verzendkosten komen hier geen extra kosten bij.
2) U komt het zelf ophalen en betaalt contant bij het ophalen. Voor op maat gemaakte afdekkingen vragen wij echter altijd wel een aanbetaling. U heeft geen verzendkosten en ook geen andere (extra) kosten.
3) Op rekening.
Alleen mogelijk voor bedrijven en na een bestelbevestiging per fax/mail. Informeer naar de mogelijkheden.

Let op; artikelen in de webshop kunnen ook met iDeal afgerekend worden! Tevens kunnen wij ook een maatwerk afdekking speciaal voor u toevoegen aan de webshop zodat u deze met iDeal kan betalen indien dat de voorkeur heeft.