Noppenfolie EnergyGuard

 

Dankzij de vernieuwde EnergyGuard afdekking groeien er minder algen in uw zwembad en bespaart u geld, tijd, water en energie.
De afdekking combineert een donkergrijze bovenkant met een zwarte onderkant, waardoor de EnergyGuard tal van voordelen biedt voor de zwembadeigenaar te weten:
– Het chemicaliënverbruik met 70% verlagen.
– De pomp- en filtertijd halveren.
– Het zwembad met 4 graden opwarmen.
– Gebruikt worden als winterafdekking.

Deze noppenfolieafdekking wordt op het wateroppervlak geplaatst met de noppen naar beneden en met het gladde gedeelte naar boven. De afdekking dient verwijdert te worden bij een langdurige watertemperatuur van 30 graden of hoger en bij een chloorschokbehandeling.

Het is noodzakelijk om deze noppenafdekking als het niet in het water ligt te beschermen met een ondoorzichtige beschermhoes. Let op, deze moet wel een lichte kleur hebben (bij voorkeur wit). Doet u dit niet dan verkort dit de levensduur van de afdekking aanzienlijk. Of u moet de afdekking in de schaduw (of schuur) leggen; dat kan ook natuurlijk.

Voor deze afdekking is het raadzaam om de afdekking m.b.v. een oprolsysteem op te rollen.
In tegenstelling tot de andere noppenfolies hoeft u deze niet in de winter van uw bad te verwijderen maar mag u deze laten liggen op het bad.

Kenmerken:

Model “EneryGuard”.
Artikelnummer: 10540-50.

Niet omzoomd of geringd (optioneel).

Prijs: € 13,50 per m² inclusief BTW zonder afwerkingen.

 

 

X